петък, 27 януари 2017 г.

Поредната подигравка с Общински съвет гр.Оряхово





  Както по-рано информирах читателите на блога си на 26.01.2017 г. се проведе поредния фарс, наречен заседание на Общински съвет гр.Оряхово. Най-важната точка беше приемането на бюджета. Освен поемането на нов дълг от 3 000 000 (ТРИ МИЛИОНА) ЛЕВА СЕ ОКАЗА, ЧЕ ЩЕ КУПУВАМЕ И НОВА КОЛА НА КМЕТА С КОЕТО ЩЕ ПОЕМЕМ ОЩЕ 85 000,00 (ОСЕМДЕСЕТ И ПЕТ) ХИЛЯДИ ЛЕВА ДЪЛГ. Освен това ще се погрижим за представителните разходи на същата тази особа:

   Тези харчове явно са се видели малко на кметчето та е добавил и харчове за международна дейност:

Колко тежко звучи, а, международно някак си? Дотук 10 665 лева ни струва кметчето, като добавим и заплатата му за 12 месеца по 2350 лева = 28 200 и  стават 38 865, а като добавим и 85 000 за нова кола то тази година удоволствието Роско ще струва на данъкоплатците от Оряхово 123 865 лева. Ха да ви е честито, Оряховчани!

И НА ТОЗИ ФОН ИДВА НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОДИГРАВКА:


цели 40 (ЧЕТИРИДЕСЕТ) ЛЕВА ЗА РУМКА...
ТУК ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАХ, СТАНАХ И ПРЕДЛОЖИХ ДА ЗАЛИЧИМ ТЕЗИ 40 ЛЕВА. ПРЕДЛОЖИХ НА ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА АКО ЖЕЛАЕ ЩЕ И ГИ ДАМ ОТ ДЖОБА СИ ТЕЗИ ЧЕТИРИДЕСТ ЛЕВА, НО ДА ЗАПАЗИ ДОСТОЙНСТВОТО НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. Беше хем тъжно, хем смешно да я гледам как се чуди какво да прави защото основната и опора кметчето не седеше до нея :) В крайна сметка след побутвания и консултации се гласуваха 40-те лева... Зер пари са това, не са за изпускане :)
И накрая всичко приключи...имаме си нов...бюджет...


В следващия си постинг ще ви разкажа как безогледно се разпродава земеделската земя на Оряхово....

Няма коментари:

Публикуване на коментар