сряда, 25 януари 2017 г.

Преди няколко дни получих проекта за бюджет на община Оряхово. Направиха ми впечатление предложенията за поемане на огромни задължения за безсмислени проекти. По подобен начин, чрез трупане на задължения беше ликвидирана една от най-старите болници в България, а именно болницата в Оряхово. За тези, които са забравили в долните линкове може да си припомнят как се случи това: http://petranov.blog.bg/politika/2013/11/06/nachaloto-na-kraia-na-oriahovo-i-edna-ot-nai-starite-bolnici.1201616 и http://petranov.blog.bg/politika/2013/11/14/poredniia-tikven-balon-e-na-pyt-da-se-pukne.1205868. Ясно е, че каквото и да предложи лицето-кмет то ще бъде гласувано от неговите марионетки, ясно е и че Общинския съвет гр.Оряхово е само машина за узаконяване стремежа на същия да ликвидира община Оряхово и в шовинистичен транс да бълнува краят на ГРАД ОРЯХОВО. Интересното е как и защо ОРЯХОВЧАНИ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА. Всъщност...то останаха ли ОРЯХОВЧАНИ?! По-долу може за се запознаете какви дългове ще поеме община Оряхово:  


3 850 000 ДЪЛГ! КОЙ ЩЕ ГО ВРЪЩА? НАШИТЕ ДЕЦА? МНОГО ЗДРАВЕ НА ЛИЦЕТО-КМЕТ ОТ ТЯХ. Естествено лицето-кмет не е забравил и любимите си спортове. Нищо, че събираемостта на местните данъци е малко повече от половинета. Защо пък да не ги даде за PR?



Има и един смешен протокол от обществено обсъждане, общинските служители обществено обсъждат бюджета :) Тъжен смях...




   Надявам се обаче съвсем скоро да имаме възможност да парираме мераците на субекта и кликата му за ликвидирането на Оряхово. Заедно ще успеем!

Няма коментари:

Публикуване на коментар